Add-ons Quest

View previous topic View next topic Go down

Add-ons Quest

Post  kacrut82 on Thu Aug 28, 2008 4:43 am

Ada add-ons untuk quest ga yang bro admin

Thnaks

kacrut82

Posts : 1
Join date : 2008-08-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Add-ons Quest

Post  Admin on Thu Aug 28, 2008 9:45 am

Namanya kalo gak salah Quest Helper yah tapi gak tau download dimana..

Can anyone please help me confirm that Quest Helper add-on is the one to use to get help to do quests? If yes, could you please kindly link the website to download it? Thanks heaps..

Smile

Admin
Admin

Posts : 918
Join date : 2008-03-24

View user profile http://blackcat.pureforum.net

Back to top Go down

Re: Add-ons Quest

Post  psychicboy on Thu Aug 28, 2008 6:33 pm

Check www.curse.com and search for it

psychicboy

Posts : 49
Join date : 2008-04-21
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: Add-ons Quest

Post  simpleminded69 on Fri Aug 29, 2008 5:39 pm

gw lebih suka carbonite quest .. ada map kecil yang nongol selagi kita main dan di map kecil nya ada panah yang nunjukin ke specific location nya cheers .. he he he .. sebagai tambahan nya pake atlas loot biar tau dimana bos di dungeon dan item apa aja yang biasa nya di drop

simpleminded69

Posts : 2
Join date : 2008-08-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Add-ons Quest

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum